Modele de poze in ploaie

Le 18 February 2019

Nimic nu poate sterge zambetul de PE BUZELE domnisoarelor de onoare si ALE miresei, nici macar cateva picaturi de ploaie. Picaturile de ploaie sunt mai mici cand Ploua usor, cresc Poutine la o ploaie Moderata si au cel mai mare diametru cand Ploua puternic, Cu tunete si fulgere. Diametrul unei picaturi de ploaie este intre jumatate de mm si 5 mm. viteza cu care Cade o Picatura de ploaie este direct proportionnala cu dimensienie, prin urmare picaturile mai mici CAD mai incet si cele mari mai repede. O Picatura cu un diametru de 3mm atinge o Viteza maxima de 8 m/s sau aproape 30 km/h. aparatele Foto nu au Scene presetate potrivite pentru ploaie. Setarea aparatului pentru a prinde in imagine picaturile de ploaie poate fi uneori o treaba Complicata. Poti Experimenta cu Timpi de expunere diferiti, mai Scurti pentru a ingheta picaturile de ploaie (de exemplu 1/500-1/4000 sec.), sau mai Lungi pentru crea senzatia de miscare (de exemplu 1/20 – 1/60 sec.). Ca sa obtii Timpi de expunere mai Scurti, PE o vreme inchis, s-ar putea sa fie nevoie sa Cresti ISO. Apertura este Dorit sa fie mai mare, pentru profunzime mica de camp. Pentru fotografierea fulgerelor ai nevoie de un trepied. Telecomanda este Utila si face fotografiatul mai Comod. Timpul de expunere este de Dorit sa fie Lung sau foarte lung.

Ziua Poti folosi un filtru ND (neutru) pentru a obtine un timp de expunere mai lung. Dans functie de frecventa fulgerelor Poti Experimenta cu Timpi de expunere de 5 – 30 sec. sau ampoule. Timpul de expunere fiind Lung si foarte Lung ISO poate fi setat la o valoare Cat mai mica (50 – 100). Si mise unei Masini, daca este curata, poate deveni interesanta dupa ploaie. Unde fulgera en Roumanie, dans timp real, poate fi vizualizat aici: Blitzortung.org. Husa Kathay KCRC 1 este transparenta si permite protejarea aparatului Foto DSLR cand fotografiezi DIN mana, cu un obiectiv scurt sau Lung pana la 200 mm. Husa se intinde in functie de lungimea obiectivului. Daniel Diaz, directeur în cadrul autorităţii Naţionale de Turism DIN Chile, a declarat: “Înflorirea a, loc de Două ori în acest an, CEEA ce nu s-a mai întâmplat niciodată în Istoria cunoscută a Ţării noastre, suntem Complete surprinşi”. Cand alegeti ziua in care va veti casatori, aveti in f. multe lucruri pe care le puteti ControlA, INSA vremea nu este unul dintre ACELE lucruri. Daca stabiliti ziua Nuntii cu mai multe Luni inainte, sau poate un an, este imposibil sa aflati cum va fi vremea in ACEA Zi.

Desigur, Sperati sa aveti parte de o zi insorita si minunata, INSA daca se intampla ca vremea sa nu Tina cu voi, in loc sa va aratati dezamagiti de Lucrul acesta, profitati! Stiti cum se spune: “FA Rai DIN ce ai”. Bineinteles, poate nu este situatia ideala sa Ploua in ziua in care veti spune “DA”, INSA intoarceti acest lucru in avantajul vostru. Puteti face poze pur si simplu magice à ploaie. Desigur, si fotograful trebuie sa fie un PROFESIONIST care sa stie cum sa procedeze in astfel de situatii.

 

Archives