Modele de usi de interior poze

Le 19 February 2019

MAGAZIN USI bine ATI venit la MAGAZIN USI. Firma Luxury Interiors Design S.r. L, va pune la dispozitie o Gama foarte Larga de USI de toate tipurile, in Special USI de Lux. Modelul Londra GRILA este o USA de intérieur cu Design clasic si cu o suprafata vitrata Mare, indica pentru Living, bucatarie Hol. EA creeaza o délimitations sont un spatiului, lasand, dans acealasi timp, Lumina sa treaca nestingherita. Aceasta Costa 586 RON, are balamale cu Stift si broasca cu cheie simpla, sticla are Model “SCOARTA de stejar”, iar deschiderea poate fi facuta atat PE dreapta, cat si PE stanga. Foaia de USA este acoperita cu doua straturi de Vopsea Acrilica. Rama geamului si grilele sunt realizate DIN PVC. PE site-ul bellacasa.ro gasesti o Gama variata de USI Albe. In seria Classic/Gama Basic gasesti 5 MODELE adaptate fiecarei camere DIN Casa.

Mi-a placut dans mod deosebit modelul spécial conceput pentru baie. Acesta are un GEAM MIC, in partea superioara, iar in partea inferioara are Guri de ventilatie. Foaia de USA Costa 462 RON, INSA va trebui sa cumperi separat tocul si accesoriile. Cel mai ieftin, doar 300 lei, este modelul cu Yursin plina, Dar Si acesta se vinde fara TOC si Celelalte accesorii. Termopanele sunt DIN ce dans ce mai populare, fiind chiar mai aprécier decat Clasicul lemn. Tamplaria termopan poate sa fie folosita pentru geamuri, pentru USI de Exterior si pentru USI de intérieur, Oferind o multime de Avantaje. Atunci cand Vine vorba despre usile de Interior INSA, parerile sunt impartite. Preturile de mai sus sunt cu titlu éclairants si sunt valabile la Data scrierii acestui articol (iulie – 2015). Fie ca achizitionati o USA plina, ce ofera intimitate, una cu GEAM sau una decupata, trebuie sa aveti in f faptul ca acestea pot fi cu deschidere PE stanga sau pe dreapta, caracteristica esentiala pentru spatiul in care urmeaza ca aceasta sa fie montata. IAR daca Alegerea nuantei devine o sarcina dificila in momentul achizitiei, optati pentru o USA celulara pregatita pentru vopsit si dati Frau Liber imaginatiei.

Eu mi-am cumparat USI Albe in toata Casa de aici: emag.ro/usa-premium-décor-classic-b-cu-folie-pvc-alba-800mm-x-2000mm-x-34mm-0000000000246/pd/D3YG0NBBM si sunt foarte multumita de cum arata si cum se prezinta.

 

Archives